Giant G3500 tele

Met een hefhoogte van ruim 4,3 meter is de G3500 TELE perfect voor werkzaamheden op hoogte. De compacte afmetingen zorgen ervoor dat de machines in kleine ruimtes kunnen opereren en zelfs binnen gebruikt kunnen worden. De hydrostatische 4-wielaandrijving met automotive besturing en 100% schakelbare sper op beide, 14 tons assen, voorkomt dat de machine grip verliest en geeft voldoende trekkracht voor een soepele beweging.

Giant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Giant G3500 tele

66 pk Kubota diesel motor stage V
2 rijsnelheden, maximaal 30 km/u
Oliedebiet voor aandrijving toebehoren 70 l/min, 220 bar
Hefhoogte van 4279 mm
Maximaal hefvermogen van 2500 kg
Bedrijfsgewicht van 4000 kg
Drukloze retour
DAB radio
Gesloten Cabine met werkverlichting, 2 voor en 2 achter
Werklamp op hefarm
Extra DW functie in joystick
Hydraulische snelwissel
Contragewicht 200 kg
Verkeersverlichting
Kentekenplaathouder met verlichting
Banden 480/45×17 AS

 

Ontdek de Kracht en Flexibiliteit van de Giant G3500 Tele Telescooplader

Op zoek naar een veelzijdige en krachtige telescooplader voor uw bouw- en landbouwprojecten? Maak kennis met de Giant G3500 Tele, een machine die uitblinkt in prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit.

Krachtig en Wendbaar
Met zijn krachtige motor en telescopische arm biedt de Giant G3500 Tele indrukwekkende prestaties en flexibiliteit op de bouwplaats. Of het nu gaat om laden, graven, hoogtes bereiken of materialen verplaatsen, deze telescooplader levert de kracht en veelzijdigheid die u nodig heeft voor elke taak.

Wendbaarheid en Nauwkeurigheid
Dankzij geavanceerde besturingssystemen en een compact ontwerp is de Giant G3500 Tele verrassend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in beperkte ruimtes. Met een nauwkeurige bediening en uitstekende stabiliteit kunt u moeiteloos werken in diverse omstandigheden.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
De Giant G3500 Tele is gebouwd om lang mee te gaan in zware omstandigheden. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat u op de machine kunt vertrouwen, dag in dag uit.

Comfortabele Werkomgeving
Naast zijn uitstekende prestaties biedt de Giant G3500 Tele ook een comfortabele werkomgeving voor de bestuurder. Met een ruime cabine, verstelbare stoel en intuïtieve bedieningselementen kunt u met gemak lange dagen op de bouwplaats doorbrengen.

Conclusie
De Giant G3500 Tele telescooplader is de perfecte keuze voor professionals die streven naar kracht, prestaties en betrouwbaarheid op de bouwplaats. Met zijn robuuste constructie, wendbaarheid en comfort tilt de G3500 Tele uw werk naar een hoger niveau. Ervaar vandaag nog de veelzijdigheid van de Giant G3500 Tele en zie hoe uw projecten tot bloei komen.

Offerte voor Giant G3500 tele

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.