Giant G2700 HD

Deze GIANT kniklader is een echte krachtpatser met een 50 pk Kubota motor en 8 tons planetaire assen met limited slip. Dit geeft de G2700 HD een trekkracht van 20.000 N en maximale rijsnelheid van 25 km/h.

Het knik- pendelsysteem geeft de G2700 HD een kleine draaicirkel en hierdoor kan de machine in kleine ruimtes opereren. Dit systeem geeft de wielladers daarnaast veel stabiliteit omdat het ervoor zorgt dat alle vier de wielen op de grond blijven, zelfs bij werkzaamheden op oneffen terrein. Hierdoor is het niet alleen veilig werken, maar daarnaast is er altijd voldoende tractie.

Giant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

50pk Kubota diesel motor stage V
2 rijsnelheden, maximaal 25 km/u
Oliedebiet voor aandrijving toebehoren 51 l/min, 230 bar
Hefhoogte van 2964 mm
Maximaal hefvermogen van 1800 kg
Bedrijfsgewicht van 2550 kg
Drukloze retour
Lekolieleiding
Werklampen op hefarm en cabine
Dubbelwerkende hydrauliekfunctie op hefarm
Veiligheidsdak met voorraam en achterraam
Extra dubbelwerkend ventiel in de joystick
verkeersverlichting
Hydraulische snelwissel
Zwaailamp
Banden 15.0/55-17 AS

 

Ontdek de Kracht van de Giant G2700 HD Kniklader

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw zware werkzaamheden? Maak kennis met de Giant G2700 HD kniklader, een krachtige machine ontworpen om de meest veeleisende taken aan te kunnen.

Robuust en Betrouwbaar
Met zijn robuuste constructie en betrouwbare prestaties is de Giant G2700 HD kniklader de perfecte keuze voor bouw- en landbouwprojecten van elke omvang. Gebouwd om lang mee te gaan in zware omstandigheden, biedt deze machine de duurzaamheid en betrouwbaarheid die u nodig heeft om uw werk efficiënt uit te voeren.

Krachtige Motor
Dankzij zijn krachtige motor levert de Giant G2700 HD indrukwekkende prestaties, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Of u nu bezig bent met laden, graven of materialen verplaatsen, deze kniklader biedt de kracht en het vermogen om het werk snel en efficiënt af te ronden.

Wendbaarheid en Manoeuvreerbaarheid
Ondanks zijn krachtige prestaties is de Giant G2700 HD kniklader verrassend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren op de bouwplaats. Met zijn compacte ontwerp en geavanceerde besturingssysteem kunt u met gemak navigeren door krappe ruimtes en nauwkeurig werken in elke situatie.

Comfortabele Bediening
Naast zijn indrukwekkende prestaties biedt de Giant G2700 HD kniklader ook een comfortabele werkomgeving voor de bestuurder. Met een ruime en ergonomisch ontworpen cabine, intuïtieve bedieningselementen en verstelbare stoel, is werken met deze kniklader een plezier, zelfs tijdens lange dagen op de bouwplaats.

Conclusie
De Giant G2700 HD kniklader is de ideale keuze voor professionals die streven naar kracht, betrouwbaarheid en manoeuvreerbaarheid in één machine. Met zijn robuuste constructie, krachtige prestaties en comfortabele bediening, staat de G2700 HD kniklader garant voor uitstekende resultaten op elke bouwplaats. Ontdek vandaag nog de kracht van de Giant G2700 HD en maak uw werk gemakkelijker en efficiënter dan ooit tevoren.

Offerte voor Giant G2700 HD

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.