Giant G2700 HD x-tra

Of het nu gaat om werkzaamheden op het gebied van infrastructuur, op bouwplaatsen, voor hoveniers of grondverzet. De G2700 X-TRA is voor een groot aantal sectoren inzetbaar en kan het gehele jaar gebruikt worden. Het feit dat de machine op een aanhanger vervoerd kan worden zorgt voor flexibiliteit bij de gebruiker. De G2700 X-TRA HD is hierdoor eenvoudig in te zetten op de plaatsen waar de werkzaamheden hier om vragen.

Giant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Aantal op stock

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Giant G2700 HD x-tra

50pk Kubota diesel motor stage V
2 rijsnelheden, maximaal 25 km/u
Oliedebiet voor aandrijving toebehoren 51 l/min, 230 bar
Hefhoogte van 2500 mm
Maximaal hefvermogen van 1950 kg
Bedrijfsgewicht van 2550 kg
Drukloze retour
Enkelzijde arretering
Werklampen op hefarm en cabine
Dubbelwerkende hydrauliekfunctie op hefarm
Veiligheidsdak deluxe
Hydraulische snelwissel
Zwaailamp
Banden 31×5,5-15 AS

Meer info over de leveler => https://www.her-to.be/onze-stock/knikladers/knikladers-toebehoren/hb-leveller-kb-180-l2-m-met-2d-proportionele-laserbesturing/#

 

Ontdek de Veelzijdigheid van de Giant G2700 HD x-tra Kniklader

Op zoek naar een krachtige en betrouwbare kniklader voor diverse projecten? Maak kennis met de Giant G2700 HD x-tra, een machine die uitblinkt in prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Krachtig en Betrouwbaar
Met zijn krachtige motor en robuuste constructie is de Giant G2700 HD x-tra ontworpen om zelfs de zwaarste taken aan te kunnen. Of het nu gaat om laden, graven of materialen verplaatsen, deze kniklader biedt de kracht en betrouwbaarheid die nodig zijn om het werk efficiënt en nauwkeurig uit te voeren.

Wendbaarheid en Nauwkeurigheid
Dankzij geavanceerde besturingssystemen en een compact ontwerp is de Giant G2700 HD x-tra verrassend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren op de bouwplaats. Met een kleine draaicirkel en nauwkeurige bediening kunt u moeiteloos werken in beperkte ruimtes en complexe omstandigheden.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
De Giant G2700 HD x-tra is gebouwd om lang mee te gaan in veeleisende omgevingen. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat u op de machine kunt vertrouwen, dag in dag uit.

Comfortabele Werkomgeving
Naast zijn uitstekende prestaties biedt de Giant G2700 HD x-tra ook een comfortabele werkomgeving voor de bestuurder. Met een ruime cabine, verstelbare stoel en intuïtieve bedieningselementen kunt u met gemak lange dagen op de bouwplaats doorbrengen.

Conclusie
De Giant G2700 HD x-tra kniklader is de perfecte keuze voor professionals die streven naar kracht, prestaties en betrouwbaarheid op de bouwplaats. Met zijn robuuste constructie, wendbaarheid en comfort tilt de G2700 HD x-tra uw werk naar een hoger niveau. Ervaar vandaag nog de veelzijdigheid van de Giant G2700 HD x-tra en zie hoe uw projecten tot bloei komen.

Offerte voor Giant G2700 HD x-tra

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.