Giant G2500 HD x-tra

De G2500 X-TRA HD is uitgerust met een extra laag voorframe, dit zorgt ervoor dat de machine meer kan tillen. Voor de aandrijving zorg een 26 pk, Kubota motor in combinatie met hydrostatische 4 wiel aandrijving. De 8 tons planetaire assen leveren 18.000 N aan trekkracht.

Giant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

26pk diesel motor stage V
2 rijsnelheden, maximaal 20 km/u
Oliedebiet voor aandrijving toebehoren 40 l/min, 210 bar
Hefhoogte van 2500 mm
Maximaal hefvermogen van 1800 kg
Bedrijfsgewicht van 2400 kg
Drukloze retour
Enkelzijde arretering
Werklamp op hefarm
Dubbelwerkende hydrauliekfunctie op hefarm
Hydraulische snelwissel
Zwaailamp
Banden 31×5,5-15 AS

 

Ontdek de Kracht van de Giant G2500 HD x-tra Kniklader

Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige kniklader voor uw bouw- en landbouwprojecten? Maak kennis met de Giant G2500 HD x-tra, een machine die uitblinkt in prestaties, duurzaamheid en efficiëntie.

Krachtig en Robuust
Met zijn krachtige motor en robuuste constructie biedt de Giant G2500 HD x-tra indrukwekkende prestaties en betrouwbaarheid op de bouwplaats. Of het nu gaat om laden, graven of materialen verplaatsen, deze kniklader levert de kracht en duurzaamheid die u nodig heeft voor uw werkzaamheden.

Wendbaarheid en Nauwkeurigheid
Dankzij zijn geavanceerde besturingssystemen en compacte ontwerp is de Giant G2500 HD x-tra verrassend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren in kleine ruimtes. Met nauwkeurige bedieningselementen kunt u moeiteloos werken in diverse omstandigheden.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
De Giant G2500 HD x-tra is gebouwd om lang mee te gaan in zware omstandigheden. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat u op de machine kunt vertrouwen, dag in dag uit.

Comfortabele Werkomgeving
Naast zijn uitstekende prestaties biedt de Giant G2500 HD x-tra ook een comfortabele werkomgeving voor de bestuurder. Met een ruime cabine, verstelbare stoel en intuïtieve bedieningselementen kunt u met gemak lange dagen op de bouwplaats doorbrengen.

Conclusie
De Giant G2500 HD x-tra kniklader is de ideale keuze voor professionals die streven naar kracht, prestaties en betrouwbaarheid op de bouwplaats. Met zijn robuuste constructie, wendbaarheid en comfort tilt de G2500 HD x-tra uw werk naar een hoger niveau. Ervaar vandaag nog de veelzijdigheid van de Giant G2500 HD x-tra en zie hoe uw projecten tot bloei komen.

Offerte voor Giant G2500 HD x-tra

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.