Giant G2300 HD x-tra

De nieuwe G2300 X-tra HD is een model met het hoge koppel van de 4-cilinder Kubota motor. Deze shovel is te configureren met een tal van opties, banden naar keuze en aanbouwdelen veelal uit voorraad te leveren.

Giant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

26pk diesel motor stage V
2 rijsnelheden, maximaal 20 km/u
Oliedebiet voor aandrijving toebehoren 40 l/min, 210 bar
Hefhoogte van 2450 mm
Maximaal hefvermogen van 1750 kg
Bedrijfsgewicht van 2350 kg
Drukloze retour
Enkelzijde arretering
Werklamp op hefarm
Dubbelwerkende hydrauliekfunctie op hefarm
Hydraulische snelwissel
Zwaailamp
Banden 31×5,5-15 SKID

 

Ontdek de Veelzijdigheid van de Giant Kniklader G2300 HD x-tra

Op zoek naar kracht, precisie en veelzijdigheid op de bouwplaats of boerderij? Maak kennis met de Giant kniklader G2300 HD x-tra, een ware krachtpatser die uw werk naar een hoger niveau tilt. Ontworpen voor efficiëntie en prestaties, is de G2300 HD x-tra de perfecte partner voor al uw projecten.

Krachtig en Wendbaar
Met zijn indrukwekkende vermogen en wendbaarheid biedt de Giant G2300 HD x-tra een ongeëvenaarde ervaring op de bouwplaats. Met een krachtige motor en geavanceerd hydraulisch systeem levert deze kniklader optimale prestaties in diverse omstandigheden. Of het nu gaat om laden, graven of verplaatsen van materialen, de G2300 HD x-tra staat altijd paraat.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Gebouwd om lang mee te gaan in veeleisende omgevingen, is de Giant G2300 HD x-tra een toonbeeld van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Elk component is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen, waardoor u verzekerd bent van een machine die keer op keer topprestaties levert.

Extra Functies voor Optimaal Comfort
Naast zijn ongeëvenaarde prestaties biedt de Giant G2300 HD x-tra ook een scala aan extra functies voor optimaal comfort en gemak. Met een ruime cabine, ergonomisch ontworpen bedieningselementen en geavanceerde technologieën, is werken met deze kniklader een waar genoegen.

Conclusie
De Giant kniklader G2300 HD x-tra is de ultieme keuze voor professionals die streven naar uitmuntendheid op de bouwplaats. Met zijn kracht, duurzaamheid en comfort tilt deze machine uw werk naar een hoger niveau. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid van de Giant G2300 HD x-tra en ervaar de toekomst van bouwmachines.

Offerte voor Giant G2300 HD x-tra

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.