Giant G1500

De G1500 minishovel is een echter GIANT knilader, heeft een 26 pk dieselmotor en wordt aangedreven door 4 zware Poclain wielmotoren. Deze wielmotoren maken onder andere een sperfunctie op deze kleine kniklader mogelijk. Door middel van een drukknop op de joystick kan deze sperfunctie worden ingeschakeld. De wielmotoren zorgen er tevens voor dat de wrijving op de ondergrond minimaal is. Hierdoor zijn GIANT knikladers met wielmotoren uitermate geschikt om over bijvoorbeeld nieuw straatwerk te rijden.

Giant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

26pk diesel motor stage V
2 rijsnelheden, maximaal 20 km/u
Oliedebiet voor aandrijving toebehoren 42 l/min, 170 bar
Hefhoogte van 2558 mm
Maximaal hefvermogen van 833 kg
Bedrijfsgewicht van 1480 kg
Werklamp op hefarm
Zwaailamp
Banden 26*12.00-12
Drukloze retour
Dubbelwerkende hydrauliekfunctie op hefarm
Hydraulische snelwissel

 

Ontdek de Kracht van de Giant G1500 Kniklader

Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige kniklader voor uw bouw- en landbouwprojecten? Maak kennis met de Giant G1500, een machine die uitblinkt in prestaties, duurzaamheid en efficiëntie.

Krachtig en Wendbaar
Met zijn krachtige motor en compacte formaat biedt de Giant G1500 indrukwekkende prestaties en wendbaarheid op de bouwplaats. Of het nu gaat om laden, graven of materialen verplaatsen, deze kniklader levert de kracht en efficiëntie die u nodig heeft voor uw werkzaamheden.

Wendbaarheid en Nauwkeurigheid
Dankzij zijn geavanceerde besturingssystemen en compacte ontwerp is de Giant G1500 verrassend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren in krappe ruimtes. Met nauwkeurige bedieningselementen kunt u moeiteloos werken in diverse omstandigheden.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
De Giant G1500 is gebouwd om lang mee te gaan in zware omstandigheden. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat u op de machine kunt vertrouwen, dag in dag uit.

Comfortabele Werkomgeving
Naast zijn uitstekende prestaties biedt de Giant G1500 ook een comfortabele werkomgeving voor de bestuurder. Met een ruime cabine, verstelbare stoel en intuïtieve bedieningselementen kunt u met gemak lange dagen op de bouwplaats doorbrengen.

Conclusie
De Giant G1500 kniklader is de ideale keuze voor professionals die streven naar kracht, prestaties en betrouwbaarheid op de bouwplaats. Met zijn compacte formaat, wendbaarheid en comfort tilt de G1500 uw werk naar een hoger niveau. Ervaar vandaag nog de veelzijdigheid van de Giant G1500 en zie hoe uw projecten tot bloei komen.

Offerte voor Giant G1500

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.