Giant G1500 x-tra

De G1500 X-TRA is de lichtste minishovel in een “X-TRA” uitvoering. Door het lage voorframe kan de G1500 in deze uitvoering extra veel tillen. De 4, zware, wielmotoren en sperfunctie zorgen ervoor dat de machine altijd grip houd in het losse zand. Dit maakt deze machine zeer geschikt voor bijvoorbeeld stratenmakers of hoveniers.

Giant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

26pk diesel motor stage V
Rijsnelheden 12 km/u
Oliedebiet voor aandrijving toebehoren 42 l/min, 170 bar
Hefhoogte van 2067 mm
Maximaal hefvermogen van 900 kg
Bedrijfsgewicht van 1525 kg
Werklamp op hefarm
Zwaailamp
Banden 26*12.00-12 AS
Drukloze retour
Dubbelwerkende hydrauliekfunctie op hefarm
Hydraulische snelwissel
Contragewicht

 

Ontdek de Kracht van de Giant G1500 x-tra Kniklader

Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige kniklader voor diverse projecten? Maak kennis met de Giant G1500 x-tra, een machine die uitblinkt in prestaties, duurzaamheid en efficiëntie.

Krachtig en Wendbaar
Met zijn krachtige motor en compacte formaat biedt de Giant G1500 x-tra indrukwekkende prestaties en wendbaarheid op de bouwplaats. Of het nu gaat om laden, graven, of materialen verplaatsen, deze kniklader levert de kracht en flexibiliteit die u nodig heeft voor uw werkzaamheden.

Wendbaarheid en Nauwkeurigheid
Dankzij zijn geavanceerde besturingssystemen en compacte ontwerp is de Giant G1500 x-tra verrassend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren in kleine ruimtes. Met nauwkeurige bedieningselementen kunt u moeiteloos werken in diverse omstandigheden.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
De Giant G1500 x-tra is gebouwd om lang mee te gaan in zware omstandigheden. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat u op de machine kunt vertrouwen, dag in dag uit.

Comfortabele Werkomgeving
Naast zijn uitstekende prestaties biedt de Giant G1500 x-tra ook een comfortabele werkomgeving voor de bestuurder. Met een ruime cabine, verstelbare stoel en intuïtieve bedieningselementen kunt u met gemak lange dagen op de bouwplaats doorbrengen.

Conclusie
De Giant G1500 x-tra kniklader is de ideale keuze voor professionals die streven naar kracht, prestaties en betrouwbaarheid op de bouwplaats. Met zijn compacte formaat, wendbaarheid en comfort tilt de G1500 x-tra uw werk naar een hoger niveau. Ervaar vandaag nog de veelzijdigheid van de Giant G1500 x-tra en zie hoe uw projecten tot bloei komen.

Offerte voor Giant G1500 x-tra

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.