Giant G1200

Deze serie kenmerkt zich aan de zeer compacte bouwwijze, waardoor de machines zich door krappe ruimtes eenvoudig kunnen manoeuvreren. Met een hefvermogen van 840 kg kan deze machine bijna zijn eigen gewicht tillen!

Giant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Aantal op stock

Beschrijving

25 pk diesel motor stage V
Rijsnelheid tot maximaal 15 km/u
Oliedebiet voor aandrijving toebehoren 28 l/min, 150 bar
Hefhoogte van 2170 mm
Maximaal hefvermogen van 840 kg
Bedrijfsgewicht van 1100 kg
Werklamp op hefarm
Hydraulische snelwissel
Banden 23×8,50-12 SKID
Contragewicht 70 kg
Drukloze retour

 

Ontdek de Veelzijdigheid van de Giant G1200 Kniklader

Op zoek naar een betrouwbare en krachtige kniklader voor uw bouw- en landbouwprojecten? Maak kennis met de Giant G1200, een machine die uitblinkt in prestaties, duurzaamheid en efficiëntie.

Krachtig en Compact
Met zijn krachtige motor en compacte formaat biedt de Giant G1200 indrukwekkende prestaties en wendbaarheid op de bouwplaats. Of het nu gaat om laden, graven of materialen verplaatsen, deze kniklader levert de kracht en efficiëntie die u nodig heeft voor uw werkzaamheden.

Wendbaarheid en Nauwkeurigheid
Dankzij zijn geavanceerde besturingssystemen en compacte ontwerp is de Giant G1200 verrassend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren in krappe ruimtes. Met nauwkeurige bedieningselementen kunt u moeiteloos werken in diverse omstandigheden.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
De Giant G1200 is gebouwd om lang mee te gaan in zware omstandigheden. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat u op de machine kunt vertrouwen, dag in dag uit.

Comfortabele Werkomgeving
Naast zijn uitstekende prestaties biedt de Giant G1200 ook een comfortabele werkomgeving voor de bestuurder. Met een ruime cabine, verstelbare stoel en intuïtieve bedieningselementen kunt u met gemak lange dagen op de bouwplaats doorbrengen.

Conclusie
De Giant G1200 kniklader is de ideale keuze voor professionals die streven naar kracht, prestaties en betrouwbaarheid op de bouwplaats. Met zijn compacte formaat, wendbaarheid en comfort tilt de G1200 uw werk naar een hoger niveau. Ervaar vandaag nog de veelzijdigheid van de Giant G1200 en zie hoe uw projecten tot bloei komen.

Offerte voor Giant G1200

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.