Avant 860i demo

De grootste en krachtigste Avant met hoog hefvermogen en hefhoogte

Het vlaggenschip van het gamma, de Avant 860i verlegt de grenzen van de compacte kniklader. Hij heeft een hogere hefhoogte en hefvermogen dan ooit. Hij vult bijvoorbeeld makkelijk een hoge mengvoederwagen en kan een vrachtwagen via één kant volledig vol laden. De Avant 860i kan ook makkelijk zwaardere paletten aan met zijn hefvermogen van 1.9ton. Hij is compact genoeg om te werken op plaatsen waar grotere machines niet geraken en kan  vervoerd worden op een aanhangwagen.

Avant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Avant 860i demo

Hefvermogen: 1900 kg
Beschikt over een Kohler dieselmotor van 57 pk
Hefhoogte: 3500 mm
Rijsnelheid: 30 km/u (2 snelheden)
Eigen gewicht: 2680 kg
Transmissie, aandrijving: hydrostatisch, Avant Optidrive
Olietoevoer extra hydraulische functies: 80 l/min, 225 bar
Banden 380/55-17 tractie
Self-leveling
Zijgewichten achteraan, 2 x 90 kg
Tegengewicht met combi-trekhaak
Werkverlichtingskit – 3 led lichten, 700 lumen
Hydraulische snelwissel
Opticontrol

Heeft 35 uren op de teller.

 

Avant 860i: Ultieme Kracht en Wendbaarheid
De Avant 860i staat synoniem voor kracht en wendbaarheid, en biedt ongeëvenaarde prestaties voor veeleisende taken. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde functies is de Avant 860i de ultieme kniklader voor professionals die streven naar uitmuntendheid in hun werkzaamheden.

Kracht en Wendbaarheid:
Met een krachtige motor en een gestroomlijnd ontwerp manoeuvreert de Avant 860i moeiteloos door beperkte ruimtes en uitdagend terrein. Zijn wendbaarheid maakt hem geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van bouwterreinen tot agrarische omgevingen.

Geavanceerde Technologie:
Uitgerust met geavanceerde technologische kenmerken biedt de Avant 860i een intuïtieve gebruikerservaring. Met geoptimaliseerde bedieningselementen en slimme hydraulische systemen kunt u elke taak efficiënt en nauwkeurig uitvoeren.

Veelzijdigheid in Actie:
Of het nu gaat om laden, graven, heffen of transporteren, de Avant 860i kan het allemaal met gemak aan. Dankzij zijn diverse aanbouwmogelijkheden is hij aanpasbaar aan verschillende taken en omstandigheden, waardoor hij een veelzijdige partner is voor elke professional.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Gebouwd voor langdurige prestaties onder zware omstandigheden, biedt de Avant 860i betrouwbaarheid en duurzaamheid waarop u kunt vertrouwen. Hij levert consistente prestaties, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden, waardoor hij een waardevolle investering is voor elke professional.

Conclusie:
De Avant 860i kniklader is de ultieme keuze voor professionals die streven naar topprestaties en veelzijdigheid in hun werkzaamheden. Met zijn krachtige prestaties en geavanceerde functies zal de Avant 860i uw productiviteit naar nieuwe hoogten tillen.

Ontdek zelf de kracht en veelzijdigheid van de Avant 860i. Neem vandaag nog contact op en ervaar hoe deze kniklader uw werkzaamheden naar een hoger niveau kan tillen!

Offerte voor Avant 860i demo

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.