Avant 760i TDL

De Avant 700 serie zijn sterke en uiterst veelzijdige knikladers voor taken waar een hoog hefvermogen en/of rijsnelheid nodig is, toch blijft de machine uiterst compact. De 700 series zijn het perfecte werktuig om straten schoon te vegen of  andere onderhoudswerken op smalle opritten of stadstuinen. Maar ook voor het heffen en verplaatsen van strobalen, transporteren van klinkers of ander materiaal op bouwwerven en in heel wat van andere omstandigheden. Dankzij zijn hoge rijsnelheid en het feit dat hij makkelijk te transporteren is op een aanhangwagen zorgt ervoor dat je je vlot van de ene werf naar de andere kan verplaatsen.

Avant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Hefvermogen: 1500 kg
Beschikt over een Kohler dieselmotor van 57 pk
Hefhoogte: 3,1 m
Rijsnelheid: 26 km/u (2 snelheden)
Eigen gewicht: 2100 kg
Transmissie, aandrijving: hydrostatisch
Olietoevoer extra hydraulische functies: 80 l/min, 225 bar
Banden 400/50-15 tractie, met fixatiebeugels in de wielen
Self-leveling
Zijgewichten achteraan, 2 x 90 kg
Tegengewicht met combi-trekhaak
Werkverlichtingskit – 3 led lichten, 700 lumen
Hydraulische snelwissel
Wegverlichtingskit

 

Avant 760i: Krachtige Kniklader voor Uitdagende Taken
De Avant 760i staat synoniem voor kracht en veelzijdigheid en is een onmisbaar gereedschap voor professionals die streven naar uitmuntendheid in hun werkzaamheden. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde functies biedt de Avant 760i ongeëvenaarde prestaties voor diverse taken in uiteenlopende omgevingen.

Kracht en Wendbaarheid:
Met een krachtige motor en een gestroomlijnd ontwerp manoeuvreert de Avant 760i soepel door beperkte ruimtes en uitdagend terrein. Zijn wendbaarheid maakt hem geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van bouwterreinen tot agrarische omgevingen.

Geavanceerde Technologie:
Uitgerust met geavanceerde technologische kenmerken biedt de Avant 760i een intuïtieve gebruikerservaring. Met geoptimaliseerde bedieningselementen en slimme hydraulische systemen kunt u elke taak efficiënt uitvoeren met precisie en gemak.

Veelzijdigheid in Actie:
Of het nu gaat om laden, graven, heffen of transporteren, de Avant 760i kan het allemaal met gemak aan. Dankzij zijn diverse aanbouwmogelijkheden is hij aanpasbaar aan verschillende taken en omstandigheden, waardoor hij een veelzijdige partner is voor elke professional.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Gebouwd voor langdurige prestaties onder zware omstandigheden, biedt de Avant 760i betrouwbaarheid en duurzaamheid waarop u kunt vertrouwen. Hij levert consistente prestaties, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden, waardoor hij een waardevolle investering is voor elke professional.

Offerte voor Avant 760i TDL

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.