Avant 755i

De Avant 700 serie zijn sterke en uiterst veelzijdige knikladers voor taken waar een hoog hefvermogen en/of rijsnelheid nodig is, toch blijft de machine uiterst compact. De 700 series zijn het perfecte werktuig om straten schoon te vegen of  andere onderhoudswerken op smalle opritten of stadstuinen. Maar ook voor het heffen en verplaatsen van strobalen, transporteren van klinkers of ander materiaal op bouwwerven en in heel wat van andere omstandigheden. Dankzij zijn hoge rijsnelheid en het feit dat hij makkelijk te transporteren is op een aanhangwagen zorgt ervoor dat je je vlot van de ene werf naar de andere kan verplaatsen.

Avant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Hefvermogen: 1400 kg
Beschikt over een Kohler dieselmotor van 42 pk
Hefhoogte: 3,1 m
Rijsnelheid: 17 km/u
Eigen gewicht: 1970 kg
Transmissie, aandrijving: hydrostatisch
Olietoevoer extra hydraulische functies: 80 l/min
Banden 320/55-15 HD
Self-leveling
Zijgewichten achteraan, 2 x 90 kg
Tegengewicht met combi-trekhaak
Werkverlichtingskit – 3 led lichten, 700 lumen
Hydraulische snelwissel

 

Avant 755i: Krachtige Prestaties, Ongeëvenaarde Veelzijdigheid
De Avant 755i kniklader staat synoniem voor krachtige prestaties en ongeëvenaarde veelzijdigheid. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde technologieën biedt de Avant 755i een uitstekende oplossing voor een breed scala aan uitdagende taken.

Krachtig en Wendbaar:
Met een indrukwekkende motor en een slim ontwerp kan de Avant 755i gemakkelijk navigeren door smalle doorgangen en moeilijk terrein. Zijn wendbaarheid maakt hem perfect voor diverse werkzaamheden, van bouwplaatsen tot landbouwgronden.

Geavanceerde Technologie:
Uitgerust met geavanceerde technologische kenmerken biedt de Avant 755i een intuïtieve gebruikerservaring. Met geoptimaliseerde bedieningselementen en geavanceerde hydraulische systemen kunt u elke taak efficiënt uitvoeren.

Veelzijdigheid in Actie:
Of het nu gaat om laden, graven, heffen of transporteren, de Avant 755i kan het allemaal. Dankzij zijn diverse aanbouwmogelijkheden is hij aanpasbaar aan verschillende taken en omgevingen.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Gebouwd voor duurzaamheid onder zware omstandigheden, biedt de Avant 755i betrouwbaarheid en prestaties van topniveau. U kunt vertrouwen op zijn consistente prestaties, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Offerte voor Avant 755i

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.