Avant 735 TDL

Uitstekend rij- en hefvermogen

De Avant 700 serie zijn sterke en uiterst veelzijdige knikladers voor taken waar een hoog hefvermogen en/of rijsnelheid nodig is, toch blijft de machine uiterst compact. De 700 series zijn het perfecte werktuig om straten schoon te vegen of  andere onderhoudswerken op smalle opritten of stadstuinen. Maar ook voor het heffen en verplaatsen van strobalen, transporteren van klinkers of ander materiaal op bouwwerven en in heel wat van andere omstandigheden. Dankzij zijn hoge rijsnelheid en het feit dat hij makkelijk te transporteren is op een aanhangwagen zorgt ervoor dat je je vlot van de ene werf naar de andere kan verplaatsen.

Avant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Hefvermogen: 1400 kg
Beschikt over een Kubota 4 cilinder dieselmotor van 26 pk
Hefhoogte: 3,1 m
Rijsnelheid: 11 km/u
Eigen gewicht: 1800 kg
Transmissie, aandrijving: hydrostatisch
Olietoevoer extra hydraulische functies: 50 l/min, 200 bar
Banden 320/60-12 tractie
Self-leveling
Zijgewichten achteraan, 2 x 90 kg
Tegengewicht met combi-trekhaak
Werkverlichtingskit – 3 led lichten, 700 lumen
Hydraulische snelwissel
TDL optiepakket

 

Avant 735: Krachtige Allrounder
De Avant 735 kniklader is een krachtige machine die uitblinkt in veelzijdigheid en prestaties. Met zijn robuuste ontwerp en geavanceerde functies is hij perfect voor diverse taken in verschillende omgevingen.

Kracht en Wendbaarheid:
Met een sterke motor en wendbaar ontwerp manoeuvreert de Avant 735 gemakkelijk door krappe ruimtes en uitdagend terrein, waardoor hij geschikt is voor allerlei werkzaamheden.

Geavanceerde Technologie:
De Avant 735 is voorzien van geavanceerde technologieën die zorgen voor een optimale gebruikerservaring, waaronder intuïtieve bedieningselementen en slimme hydraulische systemen.

Veelzijdigheid in Actie:
Van laden tot graven en transporteren, de Avant 735 kan elke taak aan dankzij zijn diverse aanbouwmogelijkheden, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Gebouwd voor langdurige prestaties onder zware omstandigheden, biedt de Avant 735 betrouwbaarheid en duurzaamheid waar u op kunt vertrouwen, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Kies voor de Avant 735 en ontdek de kracht van veelzijdigheid. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!

Offerte voor Avant 735 TDL

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.