Avant 645i TDL demo

Krachtig en wendbaar

Avant 600 serie is de echte all-rounder in het gamma. Hij combineert kracht, hefvermogen en professionele hydraulische functies. Dit maakt de 600 serie een populaire machine voor de tuinaanleg, grondwerken, bouw, landbouw,  paardensector en vele andere klanten. Het hefvermogen tot 1200 kg maakt de machine perfect geschikt voor verschillende werkzaamheden en het hydraulisch oliedebiet tot 75 l/min zorgt er voor dat alle beschikbare AVANT-toebehoren aangedreven kunnen worden. Dat de 600 serie zo makkelijk te transporteren is voor veel klanten een groot pluspunt. Dankzij de compacte afmetingen is het mogelijk om zowel de kniklader als de toebehoren te vervoeren op de aanhangwagen of indien nodig zelfs in de bestelwagen.

Avant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Hefvermogen: 1190 kg
Beschikt over een Kubota  4 cilinder dieselmotor van 44 pk
Hefhoogte: 2,83 m
Rijsnelheid: 12 km/u
Eigen gewicht: 1620 kg
Transmissie, aandrijving: hydrostatisch
Olietoevoer extra hydraulische functies: 75 l/min 200 bar
Self-leveling
Zijgewichten achteraan, 2 x 90 kg
Tegengewicht met combi-trekhaak
Werkverlichtingskit – 3 led lichten, 700 lumen
Hydraulische snelwissel
Banden 26*12.00-12 tractie
TDL optiepakket

Heeft 81 uur op de teller.

 

Avant 645i: Kracht en Wendbaarheid in één
De Avant 645i kniklader is dé keuze voor wie kracht en veelzijdigheid nodig heeft. Met zijn compacte ontwerp en geavanceerde technologieën biedt hij optimale prestaties voor diverse toepassingen.

Krachtig en Wendbaar:
Met een sterke motor en een compact ontwerp is de Avant 645i perfect voor krappe ruimtes en uitdagend terrein, waardoor manoeuvreren moeiteloos wordt.

Geavanceerde Technologie:
De Avant 645i is voorzien van geavanceerde technologieën voor maximale efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor elke taak soepel verloopt.

Veelzijdigheid in Actie:
Van laden tot graven en transporteren, de Avant 645i klaart elke klus met zijn diverse aanbouwmogelijkheden, waardoor hij een veelzijdige partner is voor verschillende werkzaamheden.

Duurzaam en Betrouwbaar:
Gebouwd voor langdurige prestaties onder zware omstandigheden, is de Avant 645i betrouwbaar en duurzaam, wat zorgt voor gemoedsrust bij elke taak.
Kies voor de Avant 645i en ontdek de perfecte combinatie van kracht en wendbaarheid. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!

Offerte voor Avant 645i TDL demo

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.