Avant 423

Een laag eigengewicht, eenvoudig en budgetvriendelijk

De Avant 400 serie knikladers zijn perfect inzetbaar op plaatsen met een smalle doorgang, daarnaast zijn het de kleinste diesel modellen in het gamma. Desondanks de compacte afmetingen en het laag eigengewicht van de 400 serie is het hefvermogen uitstekend, met gemak neemt hij 500kg op. De draaicirkel van de kniklader is minder dan twee meter, wat betekent dat deze kniklader bijna ter plaatse ronddraait. De totale breedte kan zelfs naar een minimum gebracht worden van 93cm.

Avant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Hefvermogen: 550 kg
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 22 pk
Hefhoogte: 2800 mm
Rijsnelheid: 12 km/u
Eigen gewicht: 1080 kg
Zijgewichten achteraan, 2 x 40 kg
Tegengewicht met combi-trekhaak
Transmissie, aandrijving: hydrostatisch
Olietoevoer extra hydraulische functies: 34 l/min, 185 bar
Banden tractie 23*8,5-12
Joystick met 6 functies
Werkverlichtingskit – 3 led lichten, 700 lumen
TDL optiepakket

 

Ontdek de Avant 423: Jouw Wendbare Krachtpatser

Op zoek naar een compacte kniklader die elke taak aankan? Maak kennis met de Avant 423. Met zijn krachtige motor en flexibele aanbouwmogelijkheden is hij perfect voor uiteenlopende taken, van laden en lossen tot landschapsontwerp.

Wendbaarheid en Comfort:
Dankzij zijn compacte ontwerp manoeuvreert de Avant 423 moeiteloos door beperkte ruimtes. De comfortabele cabine en gebruiksvriendelijke bediening zorgen voor een prettige werkomgeving, zelfs tijdens lange dagen.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Gebouwd om lang mee te gaan en bestand tegen zware omstandigheden, levert de Avant 423 betrouwbare prestaties, jaar na jaar.

Conclusie:
Of het nu gaat om bouw, tuinieren of landbouw, de Avant 423 biedt de kracht, veelzijdigheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt voor succesvolle projecten.
Kies voor de Avant 423 en ervaar de ultieme combinatie van kracht, wendbaarheid en comfort. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe deze kniklader jouw werk kan veranderen!

Offerte voor Avant 423

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.