Kubota DMC6087N met Kubota DMC7032N triple maaier

Deze triple schijvenmaaier met kneuzer is een echte no-nonsens machine. Met een vermogensbehoefte vanaf 160pk past deze triple maaier ook al bij tractoren met relatief weinig vermogen. In transport blijft de maaier onder de 4m en de totale werkbreedte is 8.75m.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota DMC6087N vlindermaaier met kneuzer

8,7 meter werkbreedte
Laag eigen gewicht van slechts 1.900 kg met een benodigd vermogen vanaf 150 pk.
Geïntegreerde parkeersteun.
NonStop obstakelbeveiliging
Middenophanging
Nylon kneuzertanden
Even aantal driehoekige maaischijven 2×8 discs.
600 of 900 toeren kneuzer.

 

Kubota DMC7032N frontmaaier met kneuzer

3,2 meter werkbreedte
Nylon kneuzertanden
Rollenkneuzer
Innovatief design van de ophanging.
Flexibel bewegingspatroon, de machine kan 250 mm en 450 mm omhoog uitwijken.
Variable snelheid kneuzertoerental

 

Kubota DMC6087N en Kubota DMC7032N: Betrouwbare Maaiers voor Optimale Prestaties

Ontdek de ultieme maai-ervaring met de Kubota DMC6087N en Kubota DMC7032N, toonaangevende machines die ontworpen zijn om efficiëntie en betrouwbaarheid te leveren in elke klus. Of het nu gaat om grootschalige landbouwactiviteiten of professioneel grasonderhoud, deze maaiers zijn de perfecte keuze voor veeleisende omgevingen.

Krachtige Prestaties:
Met een krachtige motor en geavanceerde maaisystemen bieden de Kubota DMC6087N en DMC7032N indrukwekkende prestaties. Dankzij hun betrouwbare vermogen kunnen ze moeiteloos grote oppervlakten aan, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Gebouwd volgens de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid, zijn de Kubota DMC6087N en DMC7032N ontworpen om langdurige prestaties te leveren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Robuuste constructie en hoogwaardige materialen zorgen voor een langdurige investering die jarenlang meegaat.

Geavanceerde Technologie:
Met geavanceerde technologische functies zijn de Kubota DMC6087N en DMC7032N uitgerust met innovatieve systemen die de bediening vereenvoudigen en de efficiëntie verbeteren. Van geavanceerde maai-instellingen tot intuïtieve bedieningselementen, deze maaiers zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten.

Milieuvriendelijk en Efficiënt:
Met een focus op milieuvriendelijkheid en brandstofefficiëntie bieden de Kubota DMC6087N en DMC7032N een duurzame oplossing voor groenbeheer. Door het minimaliseren van brandstofverbruik en emissies dragen deze machines bij aan een schonere en duurzamere omgeving.

Conclusie:
Kies voor de Kubota DMC6087N en Kubota DMC7032N voor ongeëvenaarde prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. Met hun krachtige vermogen en geavanceerde functies zijn deze maaiers de ideale keuze voor professionals die streven naar uitmuntendheid in grasbeheer.

Verbeter uw maaiprestaties vandaag nog met de Kubota DMC6087N en DMC7032N – de ultieme partners voor succes op het veld.

 

 

Offerte voor Kubota DMC6087N met Kubota DMC7032N triple maaier

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.