Kubota RA2590 hydro hark

De RA2580, 2584, 2590 Hydro en RA 2590Pro zijn professionele harken met twee “heavy duty” rotoren met werkbreedtes tot 9.0m. De rotoren zijn ontworpen voor de zwaarste omstandigheden en beschikken over een stofdichte oliebadaandrijving van zowel curvebaan als kroon pion. De rotoren zijn ontworpen voor de zwaarste omstandigheden en beschikken over een stofdichte oliebadaandrijving van het kroon pion. De werkbreedte is standaard vanaf de trekker hydraulisch verstelbaar en de harken blijven onder de 4m in transport.

De RA2590 Hydro blijft ondanks zijn grote werkbreedte onder de 4m in transportpositie dankzij de hydraulische transport-assen. Daarnaast is deze hark standaard uitgevoerd met eenzijdig heffen van de rotoren.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota RA2590 hydro hark

Werkbreedte: 8-9 meter
Aantal armen: 2 x 14
Gewicht: 2350 kg
Hydraulische werkbreedteverstelling
Actieve wielbesturing van de achterwielen voor perfecte spoorvolging, zelfs in de scherpste bochten
TerraLink Quattro voor een perfecte bodemvolging
ComfortKit rotorverstelling

 

Kubota RA2590 Hydro Hark: Efficiëntie in Grasharken

De Kubota RA2590 Hydro hark biedt geavanceerde technologieën voor efficiënt en nauwkeurig grasharken, waardoor landbouwers hun oogstprocessen kunnen optimaliseren. Met zijn krachtige prestaties en gebruiksvriendelijke functies is de RA2590 Hydro een betrouwbare keuze voor landbouwers die streven naar maximale productiviteit.

Hydraulische Aandrijving voor Soepele Bediening:
De Kubota RA2590 Hydro is uitgerust met hydraulische aandrijving, waardoor een soepele en precieze bediening mogelijk is. Dit zorgt voor een gelijkmatige harkbeweging en een consistente oogst, zelfs onder verschillende omstandigheden.

Efficiëntie en Snelheid:
Met zijn brede werkbreedte en snelle harkbewegingen kan de Kubota RA2590 Hydro snel grote oppervlakken harken, waardoor kostbare tijd wordt bespaard tijdens het oogstseizoen. Dit resulteert in een verbeterde efficiëntie en verhoogde productiviteit op het veld.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Gebouwd volgens de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid, is de Kubota RA2590 Hydro ontworpen om langdurige prestaties te leveren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Robuuste constructie en hoogwaardige materialen zorgen voor een betrouwbare werking seizoen na seizoen.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp:
De Kubota RA2590 Hydro is ontworpen met het oog op gebruiksgemak voor de bestuurder. Met intuïtieve bedieningselementen en een comfortabele werkplek kan de operator moeiteloos lange dagen maken tijdens het harken, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en de productiviteit wordt verhoogd.

Conclusie:
Kies de Kubota RA2590 Hydro hark voor superieure prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid bij het harken van gras. Met zijn geavanceerde hydraulische aandrijving, snelheid en duurzaamheid biedt deze hark alles wat u nodig heeft om uw oogstseizoen tot een succes te maken.

Ervaar vandaag nog de voordelen van de Kubota RA2590 Hydro hark en optimaliseer uw oogstprocessen op het veld.

Offerte voor Kubota RA2590 hydro hark

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.