Kubota RA2584 hark

De RA2580, 2584, 2590 Hydro en RA 2590Pro zijn professionele harken met twee “heavy duty” rotoren met werkbreedtes tot 9.0m. De rotoren zijn ontworpen voor de zwaarste omstandigheden en beschikken over een stofdichte oliebadaandrijving van zowel curvebaan als kroon pion. De rotoren zijn ontworpen voor de zwaarste omstandigheden en beschikken over een stofdichte oliebadaandrijving van het kroon pion. De werkbreedte is standaard vanaf de trekker hydraulisch verstelbaar en de harken blijven onder de 4m in transport.

De RA2590 Hydro blijft ondanks zijn grote werkbreedte onder de 4m in transportpositie dankzij de hydraulische transport-assen. Daarnaast is deze hark standaard uitgevoerd met eenzijdig heffen van de rotoren.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota RA 2584 hark

Werkbreedte: 7,6-8,4 meter
Aantal armen: 2 x 12
Gewicht: 1950 kg
Hydraulische werkbreedteverstelling
Actieve wielbesturing van de achterwielen voor perfecte spoorvolging, zelfs in de scherpste bochten
TerraLink Quattro voor een perfecte bodemvolging

 

Kubota RA2584 Hark: Uw Partner in Efficiënt Harken

De Kubota RA2584 hark is een betrouwbare en veelzijdige machine die is ontworpen om hooi en gras efficiënt te harken, waardoor landbouwers hun oogstprocessen kunnen optimaliseren. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde functies is de RA2584 ideaal voor zowel kleine als grote landbouwbedrijven.

Efficiënt Harken: Met de Kubota RA2584 kunnen landbouwers snel en nauwkeurig hooi en gras harken, waardoor de oogsttijd wordt verkort en de productiviteit wordt verhoogd. De machine is ontworpen om gelijkmatig te harken en een hoogwaardig eindproduct te leveren.

Veelzijdigheid: De Kubota RA2584 is geschikt voor verschillende gewassen en terreinen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor landbouwers. Of het nu gaat om hooi, gras of andere gewassen, deze hark kan zich aanpassen aan verschillende omstandigheden en oogstbehoeften.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Gebouwd met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie, biedt de Kubota RA2584 duurzame prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Landbouwers kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid van deze hark seizoen na seizoen.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De Kubota RA2584 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak voor de bestuurder. Met intuïtieve bedieningselementen en een ergonomisch ontwerp kunnen operators comfortabel werken gedurende lange dagen op het veld.

Conclusie: Kies de Kubota RA2584 hark voor efficiënt harken en betrouwbare prestaties in uw landbouwactiviteiten. Met zijn geavanceerde functies, veelzijdigheid en duurzaamheid biedt deze hark alles wat u nodig heeft om uw oogstprocessen te optimaliseren en uw landbouwbedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Ontdek vandaag nog de voordelen van de Kubota RA2584 hark en verbeter uw oogstefficiëntie.

 

Offerte voor Kubota RA2584 hark

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.