Avant Leguan 190

DE LEGUAN 190 is een hoogwerker, ontwikkeld voor intensief gebruik voor professionele doeleinden en in de verhuur. Bij het ontwerp van de spinlift is extra aandacht besteed aan duurzaamheid, uitstekende veiligheid bij het omhaag en omlaag gaan en een gebruiksvriendelijke interface. De Leguan 190 is de ideale machine voor boomverzorging, schilderwerken, bouw- en onderhoudswerkzaamheden.

De grote bodemvrijheid en een stabiel onderstel (op banden of rupsen), zorgen voor een vlotte en soepele verplaatsing op ruwe ondergronden. Alle Leguans zijn ontworpen om er veilig mee te rijden terwijl u op het platform staat. Zo kan u zich ook ter plaatse behendig verplaatsen, wat efficiënter werkt. Veel toonaangevende functies, zoals de automatische afstempeling is standaard, maar operators kunnen ook kiezen uit een breed gamma van optionele functies, zoals de extra rijsnelheid (wat hem tot de snelste maakt op de markt).

Avant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Avant Leguan 190

Maximum werkhoogte van 19 meter
Maximum reikwijdte van 9,8 meter
Maximum platformhoogte van 17 meter
Maximum hefcapaciteit van 230 kg
Wordt aangedreven door een Kubota dieselmotor van 14 pk of door 230V / 2,2 kW elektrisch
Heeft een eigen gewicht van 2660 kg
Knipperlichten op de afstempelpoten
Groene beschermpads op de afstempelpoten
Lucht en waterleiding op het platform
Gereedschapsbakjes op het platform
Led verlichting voor de bedieningselementen op het platform
Led spots voor werkverlichting op het platform
Automatische nivellering van de steunpoten
Automatische toerentalregeling voor de motor

 

Avant Leguan 190: De Ultieme Telescoophoogwerker van Avant
De Avant Leguan 190 is een geavanceerde telescoophoogwerker die uitblinkt in prestaties en veelzijdigheid. Met zijn robuuste ontwerp en innovatieve functies is de Avant Leguan 190 de perfecte keuze voor professionals die streven naar efficiëntie en veiligheid op hoogte.

Krachtig en Wendbaar:
Met een krachtige motor en een gestroomlijnd ontwerp kan de Avant Leguan 190 moeiteloos manoeuvreren in diverse omgevingen. Zijn wendbaarheid maakt hem geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van bouwterreinen tot industriële installaties.

Geavanceerde Technologie:
Uitgerust met geavanceerde technologische kenmerken biedt de Avant Leguan 190 een intuïtieve gebruikerservaring. Met geoptimaliseerde bedieningselementen en slimme veiligheidsfuncties kunt u elke taak met vertrouwen uitvoeren.

Veelzijdigheid in Actie:
Of het nu gaat om inspectie, onderhoud of constructie op hoogte, de Avant Leguan 190 kan het allemaal. Dankzij zijn telescopische arm en nauwkeurige bediening is hij aanpasbaar aan verschillende taken en omstandigheden.

Veiligheid en Betrouwbaarheid:
Gebouwd voor langdurige prestaties en veiligheid, biedt de Avant Leguan 190 betrouwbaarheid waarop u kunt vertrouwen. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde veiligheidsfuncties zorgt hij voor een veilige werkomgeving, zelfs in veeleisende situaties.

Conclusie:
De Avant Leguan 190 is de ultieme keuze voor professionals die streven naar topprestaties en veiligheid op hoogte. Met zijn krachtige prestaties en geavanceerde functies zal de Avant Leguan 190 uw productiviteit verhogen en uw projecten naar nieuwe hoogten tillen.

Ervaar zelf de kracht en veelzijdigheid van de Avant Leguan 190. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe deze telescoophoogwerker uw werkzaamheden kan transformeren!

Offerte voor Avant Leguan 190

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.