Kubota CU3001P cultivator

Krachtige en efficiënte prestaties – dat is wat de CU3001 cultivator biedt. De machine kan op hoge snelheid werken met behoud van een consistente werkdiepte.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Staat

Producttype

Toepassing

Beschrijving

Kubota CU3001P cultivator
Werkbreedte van 3 meter
Knock on punten
Gedraaide deflectors
Kooirol van 3 meter
Parallogram ophanging

 

Voor de moderne bedrijven van vandaag zijn de eisen voor de teelt veranderd. Strakke tijdvensters moeten in balans worden gebracht met hogere machineprestaties. Beperkte gewasrotaties vragen om techniek die voldoet aan de eisen van de moderne teelt. Kubota stelt verschillende configuraties voor, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden:

De CU3001/CU3001P met een goed georganiseerde tandverdeling over 3 rijen is zo ontworpen dat, ook bij lange resten, een intensieve bewerking verzekerd is. De afstand tussen de tanden is 275 en 285mm bij de starre en 270 mm/275 mm bij de opklapbare versies; de tandpositie is geoptimaliseerd om een soepele doorstroming en een optimale menging te garanderen.

Op CU3001P is een maximale werkdiepte van 35 cm mogelijk (30 cm op CU3001). De 320 mm geboute vleugels, ook verkrijgbaar met Knock-on, snijden over de volledige werkbreedte los, zelfs wanneer de machine is afgesteld voor ondiep werk. De hoge rijafstand van 750 mm en de grote framehoogte van 870 mm zorgen voor een verstoppingsvrije werking onder alle omstandigheden (maïs, zonnebloem, tarwe, koolzaadstoppels of grote groenbemesters).

Offerte voor Kubota CU3001P cultivator

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.