Kubota RTV x1110

De RTV’s zijn transporters met vierwielaandrijving die zich aan alle situaties weten aan te passen, van steile hellingen tot ongelijkmatig terrein.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota RTV x1110

Beschikt over een Kubota 3 cilinder motor van 25 pk
Open cabine met DAB+ radio en bluetooth
Hydrostatische aandrijving
Heeft een 4×4 aandrijffunctie

 

Ontdek de Kracht en Betrouwbaarheid van de Kubota RTV X1110 Utility Terrain Vehicle (UTV)

De Kubota RTV X1110 is de ultieme partner voor elke terreinuitdaging. Met zijn krachtige motor, robuuste constructie en veelzijdige prestaties is de RTV X1110 de ideale keuze voor boeren, landeigenaren en outdoorliefhebbers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Krachtige Motor voor Ongeëvenaarde Prestaties:
Dankzij de krachtige motor biedt de Kubota RTV X1110 voldoende vermogen om door ruw terrein te rijden, zware ladingen te trekken en moeilijk terrein te overwinnen. Met zijn indrukwekkende prestaties kunt u elke uitdaging met vertrouwen tegemoet treden.

Robuuste Constructie voor Langdurige Duurzaamheid:
Gebouwd volgens de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid, is de Kubota RTV X1110 ontworpen om langdurige prestaties te leveren, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Zijn robuuste chassis en carrosserie zorgen voor een betrouwbare werking seizoen na seizoen.

All-Terrain Capaciteit voor Maximale Veelzijdigheid:
Met zijn vierwielaandrijving en terreinbanden kan de Kubota RTV X1110 gemakkelijk navigeren door modder, sneeuw en ruw terrein. Deze veelzijdigheid maakt hem geschikt voor verschillende toepassingen, van landbouwwerkzaamheden tot jachtavonturen en terreinverkenning.

Comfortabele Cabine voor Langdurig Comfort:
De RTV X1110 is voorzien van een ergonomisch ontworpen cabine met comfortabele stoelen en intuïtieve bedieningselementen. Of u nu lange werkdagen op de boerderij doorbrengt of een avontuurlijke tocht maakt, u zult genieten van het comfort en gemak van de RTV X1110.

Veiligheid als Prioriteit:
Kubota heeft de RTV X1110 uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder een stevige rolkooi en veiligheidsgordels, om de bescherming van de bestuurder en passagiers te waarborgen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Kies vandaag nog voor de Kubota RTV X1110 en ontdek de kracht, betrouwbaarheid en veelzijdigheid die deze UTV te bieden heeft. Verbeter uw terreinprestaties en verleg grenzen met de Kubota RTV X1110.

Offerte voor Kubota RTV x1110

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.